Öne Çıkanlar Vakıfbank Ece Seçkin Konseri

KARAOĞLAN SEÇİM ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Milliyetçi Hareket Partisi Uşak İl Başkanlığı yaparak 7 Haziran seçimlerinde eski Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz'ın Milletvekili sıralarında yer almasına katkıda bulunan ancak Durmuş Yılmaz ile birlikte partiden ihracı istenerek disipline sevkedilen Ali Kurt, 2014 Kasım seçimleri sonrası partisinden istifa ederek Meral Akşener ile birlikte hareket etmeye başlamıştı. Uşak'ta hukukçu kimliği ile tanınan Ali Kurt aynı zamanda ata sporu ciritte de oldukça iddialı işlere imza atarak Ulubey Atlı Cirit Spor Kulübünü kurmuş, ülkenin çeşitli yerlerinde yapılan müsabakalarda da kulübü ile birlikte ciddi başarılara imza atmıştı. Meral Akşener ile birlikte İyi Parti'nin kuruluş çalışmalarına katılan Kurt, Uşak'ta İl ve ilçe teşkilatlarını kurarak partisinde yaptığı kurucu il başkanlığından istifa edip 24 Haziran seçimleri için milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaparak seçim çalışmalarına başladı. Siyasal ve sosyal alanda yaptığı çalışmalarla adından sıkça bahsettiren Ali Kurt, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den gördüğü destekle aday olmaya karar verdiğini belirterek " Uşaklı hemşehrilerimizin bizlere sahip çıkacağını biliyorum" dedi.
BORÇLARDAN NEFES ALAMAZ HALE GELDİK!.
İyi Parti Uşak Milletvekili aday adayı Ali Kurt
"Milletimizin içinde bulunduğu ekonomik buhran son zamanlarda artarak sürdürülse de bundan sosyal bir patlama bekleyerek siyasi bir takım olayların yaşanmasını veya ülkemizin tamamen çökmesini bekleyerek bundan siyasi menfaat beklentisi içinde olarak hareket etmeyi asla doğru bulmuyorum. Bu manada bizim yaklaşımımız yıkıcı değil yapıcı olmalıdır. Ak Parti iktidarının 17 yıllık süreçte elbette bir çok hizmete imza attığı söylenebilir ancak geçmişte yaşanmış bir takım olumsuzluklar bir örnek olarak gösterilip içinde bulunduğumuz şartlara da şükretmemizi bizden kimse talep edemez. İşte bu noktada biz İyi partili arkadaşlarımla birlikte ülkemizi hedeflediğimiz amaca uygun şekilde yeniden bir kalkınma hamlesi başlatarak olması gereken yere getirebilmek için milletimizin bize vereceği bu göreve talip olduk. Birileri gibi cebimizde kefen taşımıyoruz zira Mehmet Akif'in de İstiklal Marşı dizelerinde belirttiği "Düşün altında binlerce kefensiz yatanı" cümlesinden hareketle çıktığımız yolda şehadeti göze alarak, vatan ve milletimiz uğruna şehitlik mertebesine ulaşmak bizim en büyük hedefimiz. Milletimizin yeniden diriliş savaşı verdiği ekonominin neredeyse dibe vurduğu döviz ve faizlerin sürekli artış gösterdiği sürekli gelen zam açıklamaları ile birlikte vergilerle ezilip maliye ve sigorta prim borçlarıyla kendi kaderine bırakılan bir halkın evladı olarak üzerimize düşeni yapmak ve elimizi taşın altına koymak için bu göreve talip olduk. Milletimizden aldığımız güç ve destekle ülkemizi yeniden yaşanabilir refah ve eğitim seviyesi yüksek çağdaş cumhuriyet standartlarına uygun bir sistemle yeniden inşaa edeceğiz" dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.