Öne Çıkanlar Vakıfbank Ece Seçkin Konseri

SELENDİ'DE Kİ DEPREM UŞAK TA PANİK YARATTI
 Selendi de akşam saatlerinde meydan gelen Deprem Uşak ve bir çok ilde de hissedildi. 5.2 büyüklüğündeki deprem den sonra Selendi ve çevresinde yaşayanlar sokaklara çıktılar. 
Kandilli Rasathanesi tarafından yapılan açıklamaya göre, saat 16.09'da meydana gelen depremin merkez üssü Manisa'nın Selendi ilçesi. Yerin 5 km derinliğinde meydana geldi. 
Kandilli Rasathanesi'nden alınan bilgiye göre ise; 16:09'da meydana gelen deprem 5.2 büyüklüğünde.
PEK ÇOK İLDE HİSSEDİLDİ
Uşak ve Manisa da şiddetli olmak üzere İzmir, Balıkesir, Denizli, Çanakkale, Bursa ve Kütahya'da da hissedilen depremler sırasında bir çok yerleşim merkezinde halk panik halinde sokaklara döküldü. Yetkililer ilk bilgilere göre depremde hasar ve yaralanan olmadığını açıkladı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.