Başkan Çakın Başkan Yardımcıları ve Daire Müdürleriyle Toplantı Yaptı
Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Belediye Başkan Yardımcılarımız ve daire müdürlerimizle yeni yılın ilk toplantısını gerçekleştirerek, 2021 yılında yapılacak olan projeler ve çalışmalar üzerine istişarelerde bulundu.
Başkan Mehmet Çakın toplantının hayırlara vesile olmasını dileyerek, şehrimize güzel işler kazandırmaya devam edeceklerini vurguladı.
Uşak Belediyesi olarak birlik ve beraberlik içinde hizmetlere devam ettiklerini belirten Mehmet Çakın Uşaklılara söz verdikleri bütün projelerini gerçekleştirmeye devam edeceklerini söyledi. Başkan yardımcıları ve daire müdürlerini halka karşı duyarlı olmaları konusunda uyardı ve Vatandaşların sorunlarının çözümü konusunda duyarlı olmasını istedi.