Öne Çıkanlar Muhammet Gür çeteler Uşak Belediyesi araç parkuru Nurullah Cahan Zeyrek Özmercan Seçim kömürleri

Türkiye'de yeni dolandırıcılık

Türkiye genelinde yeni bir dolandırıcılık 

Türkiye genelinde, cep telefonlarına bir SMS yayıldı. Şimdiye kadar çok sayıda vatandaşın savcıyım, hakimim, polisim gibi aranarak, mesaj gönderilerek dolandırıldığı mesajlardan. Bu defa da Manisa'da teyzesine giden MESUT çıktı piyasaya. '0545 429 10 21' telefon numarası ile Türkiye geneli mesaj yayan bu vatandaş, "Selam Abim Ben mesut  manisaya teyzemgile Ziyarete Geldim Köye Bunlarin Bahçesindeki Eski Hayvan Koydugu Ahıl damı Göçmüş  Temelinden Eski Bir deriye sarılı  Testinin   içinden 50 Kuruş  Para  şeklinde  Sarı  Sarı  Paralara Denk Gelmişler 1261 Adet Yardımcı Olabilirmisin' mesajlarını gönderiyor. 

Tesadüf ya, bu mesaj bana da geldi. Hemen 155 Polis ihbar hattını aradım. Aldığım cevap çok sayıda ihbar geldiği yönünde oldu. Saygıdeğer vatandaşlar, lütfen bu mesaja itibar etmeyin!..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.